subwoofere pt incinta "portbagaj"
Salutare,
am tot avut pe masina sisteme audio cu boxe separat sau cu difuzoare care foloseau porbagajul drept incinta. Pana la urma am vandut ultimul sistem si m-am gandit sa fac din nou un sistem cu 2 subwoofere care sa foloseasca drept incinta portbagajul masinii (Passat 2003 berlina). Ideea mea este sa scot placa aia de plastic de sub luneta, sa fac 2 gauri cu flexul, sa pun o placa de pal deasupra si pe ea difuzoarele. Nu stiu exact ce difuzoare ar fi mai bune ?!?
In principiu nu as vrea sa decupez metal, adica nu as vrea sa modific masina, dar nici nu mai vreau sa car boxe in portbagaj deci voi decupa din tabla respectiva.
In concluzie, daca cineva ma poate sfatui cu privire la niste subwoofere pt aceasta instalatie ar fi minunat. De asemenea astept o parere cu privire la acest tip de sistem pe care vreau sa il implementez.
Mai adaug un comentariu: sunt adeptul unei sonorizari echilibrate. Nu vreau SPL-ul la bas sa fie de 10 ori mai mare decat SPL-ul pe medii sau inalte. In consecinta voi pune si tweetere. Folosesc instalatia standard a masinii care e originala cu 4 difuzoare + 2 tweetere. De aici scot mediile necesare si ceva inalte. Iar pe statie vreau sa pun 2 subwoofere cu tweetere si filtrele aferente. Nu as vrea sa depasesc diametrul de 10" pentru difuzoare sa nu fie gaura prea mare.
Multumesc.
|